Η βαριά μυρωδιά που αναδύονταν από το κλειστό σπίτι σε συνοικία στο Παγκράτι Λαμίας, αποκάλυψε την τραγωδία 67χρονης γυναίκας που ζούσε μόνη της σε αυτό.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί μετά από αναφορές γειτόνων για τη δυσοσμία που αναδυόταν, βρέθηκαν μπροστά σε ένα τρομακτικό θέαμα. Η 67χρονη που έμενε εκεί πρέπει να είχε χάσει τη ζωή της ίσως και πριν δύο μήνες και πλέον βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 67χρονη έμενε μόνη της στο σπίτι, ενώ δεν είχε επαφές με τους γείτονες που δεν την αναζήτησαν το διάστημα που δεν την είχαν δει. Πριν από 15 περίπου ημέρες είχαν πρωτοενοχληθεί από τη μυρωδιά του σώματος που βρισκόταν σε αποσύνθεση, πίστεψαν όμως ότι ήταν από τα σκουπίδια και είχαν ειδοποιήσει το Δήμο.
Όταν η μυρωδιά επέμεινε συνδύασαν την εξαφάνιση της γυναίκας και κάλεσαν την αστυνομία που το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε την τραγωδία.
Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε το εγκληματολογικό, δε διαφαίνεται η διάπραξη εγκλήματος, ωστόσο από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβώσουν από τι προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας