Ιτούδης: «Ο Σλούκας κουράστηκε, βάλαμε πίεση στον Ναν για να πασάρει περισσότερο»
Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην κούραση που κατάφερε η Χάποελ να επιφέρει στον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο από την άμυνά της κι έτσι να κερδίσει τους πράσινους.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ νίκησε με 92-88 τον Παναθηναϊκόστη Σόφια για την 35η αγωνιστική της Euroleague και ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στον παράγοντα κούραση που επέφερε η ομάδα του από την πιεστική της άμυνα πάνω στους πράσινους και ειδικά πάνω στον Σλούκα και στον Ναν όπως εξήγησε.
Μιλώντας στο flash interview ο προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Οι παίκτες, η ομάδα , συγχαρητήρια σε όλους. Το πιστέψαμε και πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια φανταστική ομάδα. Ήμασταν πίσω με 11-12 πόντους, χάναμε και με 9 πόντους στο τέλος, όμως τα καταφέραμε.
Ελέγξαμε την κούρασή τους, ο Σλούκας κουράστηκε, βάλαμε τον Ναν σε πίεση για να πασάρει περισσότερο. Οι παίκτες το πίστευαν και θέλαμε να επιστρέψουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», κατέληξε ο Ιτούδης.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση