Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]
Δεκάδες οχήματα γλίστρησαν στον πάγο και τα χιόνια που είχαν μαζευτεί σε αυτοκινητόδρομο στο Μίσιγκαν, σε μέρα με κάκιστη ορατότητα. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες και εγκλωβισμένοι.
Μαζικό ατύχημα με δεκάδες τραυματισμούς και την συμμετοχή περισσότερων από 100 οχημάτων καλούνται να διαχειριστούν οι αρχές στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Διασώστες και αστυνομία της κομητείας Οτάβα βρίσκονται στην εθνική οδή I-196 όπου και τα δύο ρεύματα έχουν οχήματα που έχουν εμπλακεί στην καραμπόλα, σε μια ημέρα που η ορατότητα ήταν πολύ κακή λόγω της χιονόπτωσης.
Το Κέντρο Ελέγχου της κομητείας Οτάβα ενημέρωσε ότι στο ατύχημα εμπλέκονται περισσότερα από 100 αυτοκίνητα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Γραφείου του Σερίφη, το περιστατικό ξεκίνησε περίπου στις 10:19 π.μ. τοπική ώρα. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στην περιοχή μετά από αναφορές για πολυάριθμα ατυχήματα και ολισθήσεις, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ημιφορτηγών που έπεσαν σε πλαγιά.
Οι αρχές της κομητείας Οτάβα βρίσκονται στον τόπο του μαζικού ατυχήματος κατά μήκος της I-196 με κατεύθυνση προς τα δυτικά, κοντά στο Χάντσονβιλ.
Υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι οδηγοί στο Μίσιγκαν σε χαμηλές θερμοκρασίες
Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι έχουν σημειωθεί αρκετοί τραυματισμοί, αν και κανένας δεν είναι θανάσιμος μέχρι στιγμής, όμως είναι δεκάδες οι εγκλωβισμένοι. Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Οτάβα συνεργάζεται με μέλη της Αστυνομίας της Πολιτείας του Μίσιγκαν και του Αστυνομικού Τμήματος της Ζιλάντ για να μεταφέρουν τους τραυματίες στα νοσοκομεία της περιοχής.
Οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι και οι δύο κατευθύνσεις της διαπολιτειακής οδού είναι κλειστές. Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν αυτό το τμήμα του αυτοκινητόδρομου και να μην ταξιδεύουν καθόλου, εκτός αν είναι απαραίτητο.
Σχολικά και λεωφορεία βοηθούν στη μεταφορά των εγκλωβισμένων οδηγών σε λύκειο του Χάντσονβιλ. Από εκεί, θα μπορούν να κανονίσουν τη μεταφορά τους στο σπίτι η σε νοσοκομείο εφόσον φέρουν ελαφρά τραύματα και δεν χρειάστηκαν απευθείας διακομιδή.
Ο αυτοκινητόδρομος αναμένεται να παραμείνει κλειστός για αρκετές ώρες κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και της απομάκρυνσης άλλων οδηγών που εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους.
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
- Ανί Ερνό: Όταν μια παράνομη έκτρωση κόντεψε να τη σκοτώσει, έκανε το δικαίωμα στην άμβλωση σημαία της
- Η μέρα των αποφάσεων για τις αγροτικές κινητοποιήσεις έφτασε – Το κλίμα στα μπλόκα και η αγωνία του Μαξίμου
- Χοκς – Μπακς 110-112: Νίκη – ανάσα στην Ατλάντα με «διπλό» Αντετοκούνμπο (vid)
- Δεληβοριάς για τις δηλώσεις Καρυστιανού: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442