Πυρά ΣΥΡΙΖΑ: Σε παράλληλο σύμπαν ο Μητσοτάκης, η πολιτική αλλαγή γίνεται όλο και πιο αναγκαία
«Η προοδευτική διέξοδος συνιστά μονόδρομο για ουσιαστικές φιλολαϊκές λύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει αυτός ο στόχος» αναφέρεται από την Κουμουνδούρου με φόντο τη σημερινή συνέντευξη Μητσοτάκη
Βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού στην οποία… προανήγγειλε ενόψει της συνάντησης της Δευτέρας με τους αγρότες που ήταν στα μπλόκα ότι δεν έχει να δώσει τίποτα παραπάνω.
«Ούτε ένα μικρό πρόβλημα, έτσι «για τα μάτια», δεν μπόρεσε να βρει ο κ. Μητσοτάκης για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, στη σημερινή συνέντευξή του. Ευχαριστημένοι πρέπει να είναι οι πάντες σε αυτή τη χώρα, γιατί η κυβέρνηση κάνει το καλύτερο δυνατό σε όλες τις περιπτώσεις» τόνισε με αρκετή δόση ειρωνείας ο ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε.
«Τη Δευτέρα όμως δεν έχει να πει κάτι καινούργιο στους αγρότες, δεν έχει να δώσει τίποτα παραπάνω. Διάλογος με τετελεσμένα για τις κάμερες.
Κι ας παραδέχτηκε ο κ. Μητσοτάκης ότι δικαίως οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Τα όσα ακολούθησαν με τον κοινωνικό αυτοματισμό, η επιχείρηση στιγματισμού τους, και οι τελευταίοι χαρακτηρισμοί για «φασιστικά» μπλόκα και «φασίζουσες» λογικές; Δεν θα ισχύουν από το πρωί της Δευτέρας;».
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι δεν είναι μόνο οι αγρότες που αντιμετωπίζουν τα κυβερνητικά τετελεσμένα.
«Ας ξεχάσουν, όσοι ελπίζουν, τον 13ο και 14ο μισθό, αυτά είναι κλισέ της αντιπολίτευσης και όχι μια επιστροφή στην κανονικότητα.
Οι χαμηλοί μισθοί και η μικρή αγοραστική δύναμη δεν είναι προβλήματα, είναι κάτι σαν φυσιολογικό καθεστώς για τον πρωθυπουργό, που υποτίθεται ότι αντιμετωπίζεται με μερικά ευρώ, «πραγματικών αυξήσεων» που όμως υπερσκελίζονται από την ακρίβεια και η πραγματική αγοραστική δύναμη των πολιτών υποχωρεί» σημειώνεται.
«Επειδή η κυβέρνηση φαίνεται να πάσχει και από «αμνησία», την πληροφορούμε εμείς ότι στην Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι τα καρτέλ που ευημερούν, η αισχροκέρδεια σκεπάζει τα πάντα, οι μισθοί των πολλών τελειώνουν πριν το τέλος του μήνα, οι ενεργειακές τιμές αφυδατώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις για να μεγαλώνουν τα υπερκέρδη των εταιρειών, το στεγαστικό έχει γίνει «θηλιά», φίλοι και ημέτεροι θησαυρίζουν, τα 13ωρα πλασάρονται ως θετική επιλογή για τους εργαζόμενους, το δημόσιο σύστημα υγείας είναι ανεπαρκές και με αυξανόμενο κόστος και η δημόσια παιδεία παραμερίζει μπροστά στις ιδιωτικές δομές.
Η πολιτική αλλαγή γίνεται όλο και πιο αναγκαία, η προοδευτική διέξοδος συνιστά μονόδρομο για ουσιαστικές φιλολαϊκές λύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να πετύχει αυτός ο στόχος» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά
- Έχουμε βίντεο: Τι έγινε στα backstage της δεύτερης πρόβας του Akyla για την Eurovision;
- Ο Λανουά επέλεξε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ τον τελευταίο διαιτητή σε ορισμούς στη La Liga
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Οι «ισχυροί κωδικοί πρόσβασης» δεν αρκούν στην εποχή της AI
- Ο Αρτέτα πρέπει να «τραβήξει» πολλούς άσους απ΄ το… μανίκι
- Βίντεο σοκ: Γυναίκα μαχαίρωσε κομμωτή η γιατί… δεν της άρεσε το κούρεμά της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442