Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη Super League, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις σε Κηφισιά, Περιστέρι και Αγρίνιο.
ΟΟλυμπιακός πέρασε από την έδρα του Ατρόμητου επικρατώντας με 2-0 και επέστρεψε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με παιχνίδι περισσότερο. Έτσι οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 39 βαθμούς και πέρασαν στην κορυφή,την ώρα που η ΑΕΚ έχει 37, αλλά και ένα ματς λιγότερο. Από εκεί και πέρα οι Περιστεριώτες έμειναν στους 13 βαθμούς.
Στο πρώτο χρονικά ματς, η Κηφισιά έμεινε ισόπαλη 1-1 απέναντι στην ΑΕΛ Novibet. Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 19 πόντους όντας στην 8η θέση, ενώ οι Θεσσαλοί πήγαν στους 10 βαθμούς, παραμένοντας στην προτελευταία θέση.
Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της αγωνιστικής πραγματοποιούνται την Κυριακή (11/1), με το ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ στις 10:30, στο Βικελίδης να ξεχωρίζει, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ουραγό Πανσερραϊκό την ίδια ώρα.
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής της Super League
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
LIVE: Κόμο – Μίλαν. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κόμο – Μίλαν για τη 16η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Γαλλικό εφετείο επιβεβαίωσε ότι ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση θα δικαστεί για τον φερόμενο βιασμό και τη σεξουαλική επίθεση της κόρης του προπονητή του, η οποία ήταν 13 ετών τότε.