Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (pics)
Αντιπροσωπεία του μπασκετικού Ολυμπιακού επισκέφτηκε την Τρίτη την παιδιατρική πτέρυγα του Ιατρικού Κέντρου προσφέροντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται.
Αντιπροσωπεία των παικτών του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι
Οι Φρανκ Νιλικίνα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Μουστάφα Φαλ και Όμηρςο Νετζήπογλου επισκέφθηκαν την παιδιατρική πτέρυγα, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να γεμίζουν χαμόγελα τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί και χρειάζονται λίγη χαρά, πολλή αγάπη και στήριξη όλες τις ημέρες του χρόνου και όχι μόνο τα Χριστούγεννα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Οι Φρανκ Νιλικίνα, Σακίλ ΜακΚίσικ, Μουστάφα Φαλ και Όμηρος Νετζήπογλου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (23/12) στην παιδιατρική πτέρυγα του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, γεμίζοντας τους διαδρόμους και τα δωμάτια με χαμόγελα, δώρα και πολλή αγάπη, χαρίζοντας στους μικρούς τους φίλους ξεχωριστές στιγμές χαράς και αισιοδοξίας».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον τρίτο ημιτελικό της Volley League ανδρών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι περσινές καινοτομίες δεν είχαν συνέχεια από την ΚΕΔ του Λανουά και κατάντησαν ρουτίνα της φετινής σεζόν. Επίσης, δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το επίπεδο και να βγάλουν νέους διαιτητές
Η χρονιά καριέρα του Παναγιώτη Ρέτσου που αποτελεί παράδειγμα για όλους στον Ρέντη, εγγύηση για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού (και) εν όψει «τελικών» πρωταθλήματος
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο ενόψει Βιλερμπάν χαρακτήρισε τα 4 ματς μέχρι να τελειώσει η regular season, τελικούς, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Μουσταφά Φαλ.