Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε και αποφασίστηκε, ο Κέντρικ Ναν να δώσει τελικά το «παρών» στο δύσκολο παιχνίδι της «Ulker Sports Arena» για την 16η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (15/12), αλλά όπως αποδείχθηκε δεν στάθηκε ικανός ο συγκεκριμένος τραυματισμός να του στερήσει τη συμμετοχή στο δύσκολο ματς απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Σημαντική και η επιστροφή του Τσέντι Όσμαν στην 12άδα της ομάδας καθώς ύστερα από 26 ημέρες στα πιτς, με τον Τούρκο να ταλαιπωρείται από βαρύ διάστρεμμα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.