Στη φυλακή οδηγείται ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος με το αυτοκίνητό του σκότωσε εναν 24χρόνο και τραυμάτισε τη 21χρονη σύντροφο του θύματος, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, τη μητέρα και την αδερφή του στη Λούτσα.
Ο κατηγορούμενος στον όπιο εντοπίστηκαν ίχνη από χρήση κοκαίνης ζήτησε τη διενέργεια συμπληρωματικής πραγματογνωμοσύνης.
Ζήτησε συγγνώμη
Στη διάρκεια της απολογίας του ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του θύματος.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχασα τον έλεγχο του οχήματος. Όλα έγιναν όταν βγήκε μπροστά μου το αυτοκίνητο από το στενό» ανέφερε αρχικά ο 29χρονος.
«Για να το αποφύγω αναγκάστηκα να κάνω ελιγμό και εκεί έχασα τον έλεγχο του οχήματος. Δεν αποκλείω να υπήρξε σύγκρουση» φέρεται να ισχυρίστηκε απολογούμενος πριν ακούσει την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποινική του μεταχείριση.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59