Η υπέροχη έκπληξη στον Μπάμπη Πιτσώλη στον τερματισμό του Μαραθωνίου της Αθήνας
Ο Μπάμπης Πιτσώλης τερμάτισε στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου τρέχοντας στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, αλλά τα καλύτερα ήρθαν μετά.
Ο Μπάμπης Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός) με 2:24.02 ήταν τέταρτος στη γενική κατάταξη αλλά πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με νικητή τον Παναγιώτη Καραϊσκο.
Ωστόσο τα καλά νέα ήρθαν μετά για τον δύο φορές νικητή του Μαραθωνίου της Αθήνας καθώς στον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο τον περίμενε η σύζυγος του με τον τρίχρονο γιο τους και του ανακοίνωσε ότι είναι και πάλι έγκυος.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι υγιής, έχω μεγάλη όρεξη για ακόμη περισσότερα και, επιτέλους, ξεκούραση. Εχω δύο γούρια. Η γυναίκα μου μού έδειξε το τεστ εγκυμοσύνης και είναι θετικό. Μου έδωσε κίνητρο και για του χρόνου. Είμαι πολύ συγκινημένος», είπε ο δρομέας του ΓΑΣ Ιλισός.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Εάν στην καλλιτεχνική κολύμβηση χωρούσαν οι ποδοσφαιρικοί όροι τότε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος έκανε μεταγραφή αεροδρομίου με την επιστροφή των τρίδυμων αδερφών Αλεξανδρή.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον πόλεμο ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν, τονίζοντας ότι μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από έκρηξη μόλις 700 μέτρα από το σπίτι του.
Σε μία συμβολική κίνηση προχώρησαν οι παίκτριες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν, καθώς δεν τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο σε αγώνα για το Ασιατικό Κύπελλο.