Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Σερβία από τον Ερυθρό Αστέρα με 86-68 για την 9η αγωνιστική της Euroleague, γνωρίζοντας έτσι την τρίτη συνεχόμενη ήττα μακριά από το «σπίτι» του.
Η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι ήταν «εκρηκτική», βάζοντας δύσκολα και στη διαχείριση της ψυχολογίας των παικτών του «τριφυλλιού», καθώς η «Belgrade Arena» ήταν κατάμεστη.
Μάλιστα, η προσέλευση των 20,787 φιλάθλων στο γήπεδο των «ερυθρολεύκων» αποτέλεσε ρεκόρ για τη φετινή διοργάνωση.
Η σχετική ανάρτηση
At the game between Crvena zvezda and Panathinaikos in the Belgrade Arena, there were 20,787 spectators in attendance.
Η Μπέτις νίκησε με 2-1 την Έλτσε και εξασφάλισε την έξοδό της στο Champions League της νέας σεζόν ενώ η Λεβάντε πήρε σπουδαίο τρίποντο με 3-2 στην έδρα της Θέλτα ελπίζοντας στην παραμονή.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ προκήρυξε εκλογές στη Ρεάλ Μαδρίτης και «έδειξε» τον Ισπανό επιχειρηματία, Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες, ως υποψήφιο αντίπαλό του – Το who is who του 37χρονου.