Η Formula 1 έχει μεταφερθεί στο Τέξας, και συγκεκριμένα στο Όστιν, για αυτό το Σαββατοκύριακο, ξεκινώντας την μπόλικη δράση της με το σπριντ 19 γύρων το οποίο και κατέκτησε ο Μαξ Φερστάπεν, ενώ παράλληλα οι δύο McClaren των Πιάστρι και Νόρις εγκατέλειψαν.
Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull μπήκε αποφασισμένος και στις κατατακτήριες δοκιμές, αφήνοντας πίσω του τους πάντες για να φτάσει σε ακόμη μία pole position στην καριέρα του, ενώ παράλληλα συνεχίζει να πιέζει στη μεγάλη μάχη του πρωταθλήματος.
Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Λάντο Νόρις, ενώ τρίτος θα είναι ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari. Στην τέταρτη θέση θα βρεθεί ο Τζορτζ Ράσελ με Mercedes, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Λιούις Χάμιλτον με Ferrari. Οι υπόλοιποι της δεκάδας είναι οι Πιάστρι, Αντονέλι, Μπέρμαν, Σάινθ και Αλόνσο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέφυγε να μπει στην ουσία προτιμώντας τις θεωρίες από την πραγματικότητα