Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19/10).
Στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Κυριακή (19/10, 13:00) τον Πανιώνιο, θα είναι οι Μαρινάκης-Μηλαπίδης-Ζιώγας και κομισάριος θα είναι ο Μωϋσιάδης.
Στη Ρόδο, όπου ο Κολοσσός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αγωνιστική (19/10, 16:00), θα βρίσκονται οι Σκανδαλάκης-Θεονάς-Σπυρόπουλος, ενώ κομισάριος θα είναι ο Βιτζηλαίος.
Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 3ης αγωνιστικής
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη