Ο Παναθηναϊκός έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του για τα playoffs του Europa και του Conference League, όπως ανακοίνωσε η UEFA το πρωί της Δευτέρας.
Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της UEFA στη Νιόν το μεσημέρι της Δευτέρας (04/08), με τον Παναθηναϊκό να μαθαίνει στις 14:00 τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Europa League, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Σαχτάρ.
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa League:
Γκενκ (Βέλγιο)
RFS (Λετονία) – Κουόπιο (Φινλανδία)
Αμπερντίν (Σκωτία)
Σάμσουνσπορ (Τουρκία)
Αν οι «πράσινοι» δεν τα καταφέρουν απέναντι στους Ουκρανούς, το «τριφύλλι» θα μάθει στις 15:00 τους αντιπάλους που θα βρει μπροστά του στα playoffs του Conference League.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στα playoffs του Conference League:
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.