Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να τρώνε κατά την διάρκεια του lunch break τους στη δουλειά, καθώς τους προκαλεί υπνηλία και δεν τους βοηθάει στο να ολοκληρώσουν την εργασία τους. Για αυτό, ακολουθεί αυτή η συνταγή, που είναι ταμάμ για μεσημεριανό στο γραφείο.
Φακές σαλάτα με κινόα. Μια συνταγή γρήγορη, πεντανόστιμη και με υψηλή διατροφική αξία, που χορταίνει αλλά δεν σε «σκάει» και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να βγει η μέρα.
Μουλιάζετε τις φακές σε ένα μπολ με 4 κούπες καυτό νερό και 1 κουταλιά αλάτι για μια ώρα.
Στη συνέχεια τις ξεπλένετε καλά και τις βράζετε σε χαμηλή φωτιά μαζί με τη δάφνη μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να κρατάνε (περίπου 10 λεπτά) και τις στραγγίζετε.
Ξεπλένετε την κινόα πολλές φορές με άφθονο νερό. Τη βάζετε σε ένα κατσαρολάκι με αλατισμένο νερό και τη βράζετε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Τη σουρώνετε και την αφήνετε στην άκρη.
Σε ένα μπολ προσθέτετε τις φακές, την κινόα, τα λαχανικά, το σκόρδο, τα αρωματικά, τα μπαχαρικά, το λάδι, αλάτι, πιπέρι, τη φέτα και ανακατεύετε ελαφρά.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας