«Επίθεση» Μάτιτς σε Ονάνα
Ο Νεμάνια Μάτιτς απάντησε στον Αντρέ Ονάνα, λέγοντας ότι πρέπει να προσέχει τι λέει, ενώ τόνισε ότι είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λιόν, στο «Γκρουπάμα» (10/4, 22:00), για την φάση των «8» του Europa League. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση, ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Αντρέ Ονάνα, ανέφερε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τους γηπεδούχους.
Ο άσος του γαλλικού συλλόγου, Νεμάνια Μάτιτς που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της αγγλικλής ομάδας απάντησε λέγοντας ότι ο Καμερουνέζος πρέπει να προσέχει τι λέει, ενώ τόνισε πως είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τη Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τ0υ Μάτιτς
«Δεν ξέρω. Για να πεις κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις θάρρος. Σέβομαι τους πάντες αλλά πρέπει να απαντήσω. Όταν είσαι ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να προσέχεις τι λες.
Αν ο Ντε Χέα, ο Πίτερ Σμάιχελ ή ο Φαν ντερ Σαρ έλεγαν κάτι τέτοιο, τότε θα ρωτούσα θα αναρωτιόμουν. Αλλά όταν είσαι στατιστικά ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, τότε πρέπει να το δείξεις πρώτα, πριν το πεις. Θα δούμε».
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442