Ο Νεμάνια Μάτιτς απάντησε στον Αντρέ Ονάνα, λέγοντας ότι πρέπει να προσέχει τι λέει, ενώ τόνισε ότι είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λιόν, στο «Γκρουπάμα» (10/4, 22:00), για την φάση των «8» του Europa League. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση, ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Αντρέ Ονάνα, ανέφερε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τους γηπεδούχους.
Ο άσος του γαλλικού συλλόγου, Νεμάνια Μάτιτς που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της αγγλικλής ομάδας απάντησε λέγοντας ότι ο Καμερουνέζος πρέπει να προσέχει τι λέει, ενώ τόνισε πως είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τη Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τ0υ Μάτιτς
«Δεν ξέρω. Για να πεις κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις θάρρος. Σέβομαι τους πάντες αλλά πρέπει να απαντήσω. Όταν είσαι ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να προσέχεις τι λες.
Αν ο Ντε Χέα, ο Πίτερ Σμάιχελ ή ο Φαν ντερ Σαρ έλεγαν κάτι τέτοιο, τότε θα ρωτούσα θα αναρωτιόμουν. Αλλά όταν είσαι στατιστικά ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, τότε πρέπει να το δείξεις πρώτα, πριν το πεις. Θα δούμε».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.