Ο Νεμάνια Μάτιτς απάντησε στον Αντρέ Ονάνα, λέγοντας ότι πρέπει να προσέχει τι λέει, ενώ τόνισε ότι είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Λιόν, στο «Γκρουπάμα» (10/4, 22:00), για την φάση των «8» του Europa League. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση, ο τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων», Αντρέ Ονάνα, ανέφερε ότι η ομάδα του είναι καλύτερη από τους γηπεδούχους.
Ο άσος του γαλλικού συλλόγου, Νεμάνια Μάτιτς που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της αγγλικλής ομάδας απάντησε λέγοντας ότι ο Καμερουνέζος πρέπει να προσέχει τι λέει, ενώ τόνισε πως είναι από τους χειρότερους τερματοφύλακες που έχουν περάσει από τη Γιουνάιτεντ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τ0υ Μάτιτς
«Δεν ξέρω. Για να πεις κάτι τέτοιο, πρέπει να έχεις θάρρος. Σέβομαι τους πάντες αλλά πρέπει να απαντήσω. Όταν είσαι ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρέπει να προσέχεις τι λες.
Αν ο Ντε Χέα, ο Πίτερ Σμάιχελ ή ο Φαν ντερ Σαρ έλεγαν κάτι τέτοιο, τότε θα ρωτούσα θα αναρωτιόμουν. Αλλά όταν είσαι στατιστικά ένας από τους χειρότερους τερματοφύλακες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, τότε πρέπει να το δείξεις πρώτα, πριν το πεις. Θα δούμε».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι