Πεντέλη: Τι δήλωσε ο οδηγός του λεωφορείου που τυλίχτηκε στις φλόγες – Νέα βίντεο
Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που έπιασε φωτιά στην Πεντέλη, ενώ μετέφερε επιβάτες. Τι δήλωσε για το ξέσπασμα της φωτιάς
Τη σοκαριστική στιγμή που βλέπει από τον καθρέφτη το πίσω μέρος του οχήματος να… έχει πάρει φωτιά, περιγράφει στο Mega ο οδηγός του αστικού λεωφορείου στην Πεντέλη, που τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει, γεμάτο επιβάτος. Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί τις 8.15, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου κι Εθνικής Αντιστάσεως στην Πεντέλη, στο λεωφορεί που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 446 (Σταθμός Αμαρουσίου-Νοσοκομείο Πεντέλης).
Ο οδηγός αφού πρώτα φρόντισε να αποβιβαστούν άμεσα οι επιβάτες, προσέγγισε το σημείο της φωτιάς και προσπάθησε να τη σβήσει με πυροσβεστήρα, έχοντας ήδη καλέσει την πυροσβεστική. Αμέσως μετά την άφιξη της πυροσβεστικής αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους.
Νέα βίντεο
Εκτός από τα τρομαχτικά πλάνα από το βίντεο-ντοκουμέντο, με την οροφή του λεωφορείου να λαμπαδιάζει, παρουσιάζονται και νέα βίντεο με την άφιξη της πυροσβεστική, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου κι Εθνικής Αντιστάσεως στην Πεντέλη, όπου βρισκόταν το λεωφορείο.
Tι δήλωσε ο οδηγός
Ο οδηγός είπε στο Megα: «Εν κινήσει, είδα από τον καθρέφτη καπνό στην πίσω πλευρά του λεωφορείου, αμέσως έκοψα ταχύτητα και έκανα δεξιά. Άνοιξα τις πόρτες, για να βγει ο κόσμος και ταυτόχρονα πήρα τον πυροσβεστήρα και πήγα να σβήσω τη φωτιά. Μόλις έφτασε η Πυροσβεστική, αισθάνθηκα μια ξαφνική αδιαθεσία, ενδεχομένως από την πίεση και με ασθενοφόρο πήγα στο νοσοκομείο προληπτικά. Είμαι καλά, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο σπίτι μου».
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ, η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο μοτέρ του εξαερισμού, προκαλώντας «περιορισμένη ανάφλεξη στην ταπετσαρία της οροφής στο πίσω τμήμα του οχήματος». Πάντως από τα βίντεο που τράβηξε περαστικός, η ανάφλεξη δεν φαίνεται και τόσο «περιορισμένη», αφού οι πύρινες γλώσσες ξεπηδάνε από την οροφή του οχήματος.
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)

































































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442