Ο Τζακ Γκρίλις έχει αρκετές φορές πιαστεί στα… πράσα να πίνει και να ξεφαντώνει σε διάφορα κλαμπ του Μάντσεστερ και όχι μόνο.
Το ίδιο συνέβη τις προηγούμενες μέρες με φωτογραφίες του να διαρρέουν και τους Άγγλους δημοσιογράφους να ρωτούν για αυτό τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί, αλλά υποστήριξε τον παίκτη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον ίδιο τον ενδιαφέρει μονάχα αυτό που βλέπει στο γήπεδο.
Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα:
«Είναι τόσο διάσημος, ο κόσμος τον ακολουθεί. Τίποτα να σχολιάσω. Ένα ρεπό είναι ένα ρεπό, δεν υπάρχει προπόνηση. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Έχουν ιδιωτική ζωή για να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν πρόκειται να ελέγξω τι κάνουν στην ιδιωτική τους ζωή. Κρίνω αυτό που βλέπω στο γήπεδο, τις προπονήσεις και στο παιχνίδι. Εκεί κρίνω τους παίκτες».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.