Ποιες είναι οι πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για ανατροπή και πρόκριση κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ (pic)
Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το 3-0 απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ στο Καραϊσκάκη – Ποιες είναι οι πιθανότητες να το καταφέρει, σύμφωνα με το Football Meets Data.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-0 στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ, σε ένα ματς πολύ ιδιαίτερων και περίεργων συνθηκών στο «Aspmyra Stadion» και πλέον ψάχνει ένα θαύμα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Φάληρο για να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν την Μπόντο στο Καραϊσκάλησ τις 13 Μαρτίου, με στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 του πρώτου αγώνα και να είναι εκείνοι αυτοί που θα προκριθούν στην οκτάδα της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι σε δύσκολη θέση και θα κοντραριστεί με μια πολύ ποιοτική ομάδα, ψάχνοντας ανατροπή και «καθαρή» νίκη, όπως συνέβη στο αξέχαστο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, όπου οι Πειραιώτες νίκησαν με 6-1, ανέτρεψαν το σκορ του πρώτου αγώνα και πέρασαν στα προημιτελικά του Conference League, το οποίο και κατέκτησαν στο φινάλε της χρονιάς.
Όσον αφορά τις πιθανότητες του ζευγαριού του Ολυμπιακού με την Μπόντο Γκλιμτ για πρόκριση, το «Football Meets Data» δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στη νορβηγική ομάδα με με 93% πιθανότητες πρόκρισης.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει 7% πιθανότητες πρόκρισης και όπως καταλαβαίνει κανείς το έργο των Πειραιωτών είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς απαιτούνται τουλάχιστον τρία γκολ για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, δίχως να δεχθούν γκολ.
Οι πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός για πρόκριση στους «8»
To qualify for UEL quarterfinals (as of 6 Mar):
93% 🇳🇴 Bodø/Glimt
89% 🇮🇹 Lazio
78% 🇩🇪 Eintracht
64% 🇮🇹 Roma
36% 🇪🇸 Athletic Club
22% 🇳🇱 Ajax
11% 🇨🇿 V. Plzen
7% 🇬🇷 Olympiacos— Football Meets Data (@fmeetsdata) March 6, 2025
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)




























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442