Δημήτρης Σταρόβας: Έχω χάσει 46 κιλά μετά το εγκεφαλικό
Ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια εξομολόγηση για τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.
Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι έχει χάσει 46 κιλά μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ενώ πλέον μένει μακριά από τις κακές συνήθειες που είχε στο παρελθόν.
Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν μου έχει λείψει κάτι από τις κακές συνήθειες»
«Δεν μου έχει λείψει κάτι από τις κακές συνήθειες», τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας, προσθέτοντας ότι «έχω κάνει βλακείες για τρεις ζωές».
«Κάνω λογοθεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα και θα το κάνω πέντε για προλάβω το καλοκαίρι να είμαι εντάξει. Στην αρχή, στην πρώτη μου επιστροφή στη σκηνή με τους »Άγαμους», είχα άγχος, αλλά είναι τέτοια η αγάπη του κόσμου που είναι boostάρισμα (σ.σ. ώθηση)», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.
Δημήτρης Σταρόβας: «Έχω χάσει 46 κιλά παρακαλώ»
«Έχω μία σχέση προσωπική με τα θεία, την οποία κρατάω για τον εαυτό μου. Προσπαθώ όσο μπορώ να παροτρύνω άλλους να πάρουν από εμένα κάτι καλό. Έχω χάσει 46 κιλά παρακαλώ! Δεν καπνίζω, πάω με τις σκάλες, πράγματα που έπρεπε να κάνω παλαιότερα, αλλά δυστυχώς… Δεν μου έχει λείψει κάτι από τις κακές συνήθειες. Έχω κάνει βλακείες για τρεις ζωές», αποκάλυψε ο ίδιος, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αν έβαζα έναν τίτλο σε αυτό που πέρασα θα ήταν “ποτέ ξανά”».
- «Are you Dead?» – Το μακάβριο app που έγινε viral για όσους ζουν μόνοι
- Συρία: Χιλιάδες Κούρδοι βγαίνουν στους δρόμους για να καταγγείλουν για τις σφαγές στο Χαλέπι
- Μπλόκα: Σοβαρές αιχμές για τους αποσχισθέντες αγρότες – Στο τραπέζι blackout σε κεντρικά οδικά σημεία
- Ιράν: Το κύμα αμφισβήτησης ενισχύεται, αλλά το καθεστώς θα αντέξει, λένε αναλυτές
- Σύρος: Στήριξη σε 100 παιδιά και τις οικογένειές τους
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)
























































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442