Υπέροχες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ολλανδία για τα προκριματικά του Eurobasket στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.
Η ΕΟΚ και το Υπουργείο Αθλητισμού βράβευσαν την ομάδα του 2005 η οποία κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο Βελιγράδι, με τους πρωταγωνιστές να είναι στο γήπεδο και να γνωρίζουν την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό.
Μάλιστα η βράβευση έγινε υπό τους ήχους του «Final Countdown» και όπως καταλαβαίνει κανείς υπήρχε έντονη συγκίνηση καθώς ξύπνησαν ευχάριστες μνήμες από το παρελθόν.
Θοδωρής Παπαλουκάς, Νίκος Ζήσης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Τσαρτσαρής, Γιάννης Μπουρούσης, Νίκος Χατζηβρέτας, Δήμος Ντικούδης, Μιχάλης Κακιούζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Αντώνης Φώτσης και ο προπονητής εκείνης της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης, έδωσαν το «παρών» και αποθεώθηκαν. Μόνο ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος απουσίασε λόγω μίας υποχρέωσης.
Καλά νέα για τον Ολυμπιακό και τον Μουστάφα Φαλ, αφού η αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο εξελίσσεται πολύ θετικά, κάτι που σημαίνει πως ίσως πατήσει παρκέ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ήταν Μάιος του 2011 όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαινε ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν μπει σε ελληνικό γήπεδο και σχεδόν 15 χρόνια μετά, οι Νέοι της Μπενφίκα το... αντέγραψαν σχεδόν στο 100%!