Η φωτιά προκλήθηκε περί τις 04:00. Η πυροσβεστική με συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ εκκένωσαν την πολυκατοικία που βρισκόταν το βενζινάδικο. Όλοι οι ένοικοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε η διακομιδή κάποιου ατόμου σε νοσοκομείο.
Ωστόσο, προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές τόσο στο βενζινάδικο όσο και στην τοιχοποιία της πολυκατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Η φωτιά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Κύπρου και Γεωργίου Παπανδρέου, ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ωστόσο, το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας ερευνά την υπόθεση για τον τρόπο και τις συνθήκες που προκλήθηκε η πυρκαγιά.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:
Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο #πυρκαγιά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γεωργίου Παπανδρέου στην Αργυρούπολη Αττικής. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.