Ο Σαμόρα δηλώθηκε να εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του, καθώς συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.
Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία. Ακόμα, ο προπονητής του Άρη αποφάσισε ότι ο Σαμόρα, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του στο ματς της 23ης στροφής με τον Λεβαδειακό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση με μπάλα, ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).
Οι Ούγκο Μάγιο και Κλέιτον Ντιαντί συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας (το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθήσουν και τις επόμενες μέρες).
Στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Σ. Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (26/01, 17:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Φαμπιάνο Λέισμαν (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες).
Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).
* Ο Άλβαρο Σαμόρα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (23η Αγωνιστική)».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης αδερφές Αλεξανδρή επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 14 χρόνια καριέρας στην Αυστρία. Και στο βάθος... Λος Αντζελες!
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.