Τους κατοίκους και τις Αρχές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προειδοποίησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρής Κολυδάς για έντονα καιρικά φαινόμενα.
«Λίγο προσοχή από Σάμο και νοτιότερα έως Ρόδο μέχρι τα ξημερώματα» έγραψε χαρακτηριστικά στο «X», αναρτώντας σχετικούς χάρτες.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη (κυρίως τη δυτική), τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση στα ανατολικά από το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς στις Σποράδες.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας