Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει της Βαλένθια με 2-1 εκτός έδρας. Η ανατροπή για τη «βασίλισσα» μάλιστα ήρθε στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Μόντριτς ισοφάρισε στο 85′ και ο Μπέλιγχαμ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 2-1.
Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 79′ λόγω της αποβολής του Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνο είχε μια αψιμαχία με τον τερματοφύλακα της Βαλένθια, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιταλός τεχνικός της «βασίλισσας» στάθηκε μεταξύ άλλων στη φάση της αποβολής, αναφέροντας πως ο Βραζιλιάνος δεν έπρεπε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.
Τόνισε δε ότι η Ρεάλ θα κάνει έφεση για να παρθεί πίσω η κάρτα του Βινίσιους. «Δεν ήταν κόκκινη στον Βινίσιους. Θα κάνουμε έφεση. Ο τερματοφύλακας τον έσπρωξε και ο Βίνι απάντησε. Θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί και οι δύο από κίτρινη και τέλος», ήταν τα λόγια του Αντσελότι.
🚨🛑 Carlo Ancelotti: “It was not a red card for Vinicius Jr. We will appeal”.
“The goalkeeper pushed him and Vini responded. It should’ve been a yellow for both and that’s it”. pic.twitter.com/yIfxJWqGLv
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.