Το Μαρούσι θα καλύψει τη θέση του Τζος Άνταμς με τον γνώριμο στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Άρη την περασμένη σεζόν, Ρόνι Χάρελ.
Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε, θα συναντήσει τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ στην Κωνσταντινούπολη μετά τον αγώνα με την Τόφας την Τετάρτη (4/12, 19:00) για το Europe Cup.
Ο Χάρελ θα επιστρέψει στο ίδιο αεροσκάφος με την αποστολή του Αμαρουσίου στην Αθήνα και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του.
Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου
«Tο Μαρούσι αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Προύσα, εκεί όπου την Τετάρτη (19.00) θα αντιμετωπίσει την Τόφας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της φάσης των “ 16” του FIBA EUROPE CUP.
Την αποστολή θα συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη και ο Ronnie Harrell JR (28, 2.01) ο οποίος με την επιστροφή στην Αθήνα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από την περσινή θητεία του στον Άρη επιλέχθηκε από την Ηλία Ζούρο για να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και την βαθμολογική της θέση.
Ο Harrell αποχαιρέτησε την ρωσική Σαμάρα με την οποία αγωνίστηκε στην VTB από το ξεκίνημα της σεζόν και εκτός απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του με τα “ κιτρινόμαυρα” στον αγώνα του Σαββάτου με την Καρδίτσα, αντικαθιστώντας τον Τζος Άνταμς.
Με βάση τον κανονισμό, ο Harrell θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, από την 1η Ιανουαρίου του 2025.
Στο μεταξύ, στην Αθήνα θα μείνει ο Ισμαέλ Σανόγκο καθώς υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ήδη ξεκίνησε να υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία για να προλάβει το ματς με την Καρδίτσα».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Δημοσίευμα από τη Ρωσία να αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον 26χρονο στόπερ, ωστόσο απομένει το «πράσινο φως» από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν και πάλι «μέσα» σε ένα από τα γκολ του Μαρόκου καθώς με εξαιρετική ασίστ με κεφαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Μπραχίμ Ντιάζ να κάνει το 1-0 επί του Καμερούν.
Ο Ολυμπιακός θα έχει τη μαζική στήριξη των οπαδών του στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρομητο, καθώς όπως έγινε γνωστό εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.