Κάποια πιάτα είναι για όλες τις ώρες, κάποια άλλα για τα μεσημέρια της Κυριακής. Μια τέτοια συνταγή ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, με άρωμα Ιταλίας.
Ο γνωστός σεφ παρουσίασε στην εκπομπή του MEGA «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά κοτόπουλο παστιτσάδα: μια συνταγή που «γεννήθηκε» στην Ιταλία, την αγαπήσαμε όλοι στην Κέρκυρα, θέλει ώρα, τρόπο και καθόλου κόπο.
Το κοτόπουλο με το κόκκαλο, γιατί αυτή η συνταγή θέλει αρκετή όλα βράσιμο και χρειάζεται το ωραίο ζουμί.
Η διαδικασία
Σε μια κατσαρόλα (σε δυνατή φωτιά) βάζουμε λάδι και ρίχνουμε το κοτόπουλο, αφού πρώτα τα έχουμε κόψει σε κομμάτια και τα έχουμε περάσει από λίγο αλεύρι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα μπαχαρικά: δάφνη, κανέλα, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε.
Μετά προσθέτουμε το κρασί και στη συνέχεια ρίχνουμε στην κατσαρόλα: κρεμμύδι, σκόρδο, ξύδι, πελτές ντομάτας, λίγο σάλτσα ντομάτας και πιπέρι γλυκό.
Ανακατεύουμε, καπακώνουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να βράσει μια ώρα σε χαμηλή φωτιά.
Λίγο πριν γίνει το κοτόπουλο, βράζουμε τα μακαρόνια και όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο, για να «τραβήξουν» τη σάλτσα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.