Ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν, ήταν ικανοποιημένος με το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του στο Nations League, καθώς οι «οράνιε» νίκησαν τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Αϊντχόφεν με 5-2, και στρέφει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση της Τρίτης (10/9) με τη Γερμανία στο Άμστερνταμ, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της League A.
Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν 3-1 στο 56΄, αλλά επέτρεψαν στη Βοσνία να μειώσει στο 73΄ με τον Εντίν Τζέκο, ωστόσο πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο τέλος του αγώνα και «κλείδωσαν» τη νίκη, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, προς τέρψιν των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Φίλιπς Στάντιον», αλλά και του προπονητή τους.
Οι δηλώσεις του Κούμαν:
«Παίξαμε πολύ καλά με την κατοχή της μπάλας. Ήμασταν πολύ «φρέσκοι», γρήγοροι, βρίσκοντας συχνά τον παίκτη ανάμεσα στις γραμμές. Σίγουρα είχαμε μια καλή φάση μετά το ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να «τελειώσουμε» το ματς» είπε ο Κούμαν και συνέχισε: «Όταν η Βοσνία μείωσε σε 3-2, είδατε κάποια αμφιβολία στην ομάδα μας, κάτι που δεν ήταν απαραίτητο, αν κοιτάξετε τη συνολική εικόνα του αγώνα. Τα δύο γκολ τους ήρθαν από το πουθενά» είπε ο Κούμαν.
Όσον αφορά την ευθύνη που καταλογίζεται στον Ματάις ντε Λιχτ στο γκολ του Τζέκο, ο Κούμαν δήλωσε ότι οποιαδήποτε κριτική προς τον διεθνή αμυντικό θα ήταν σκληρή. «Ο ίδιος κατάλαβε επίσης ότι ήταν στη λάθος θέση. Αυτό δεν θα πρέπει να συμβαίνει, αλλά τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Νομίζω ότι είναι άδικο να το κάνουμε μεγάλο θέμα» συμπλήρωσε.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.