Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φέντορ Τσαλόφ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να γνωστοποιεί την πώλησή του στους Θεσσαλονικείς.
Μόνο η ανακοίνωση του Δικεφάλου απομένει για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο Τσαλόφ.
Ο Ρώσος επιθετικός βρίσκεται ήδη στη χώρα μας όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Η ανακοίνωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:
«Aποχωρεί από την ΤΣΣΚΑ ο Φέντορ Τσαλόφ.
Ο Φέντορ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ΤΣΣΚΑ, στις οποίες βρέθηκε από την ηλικία των επτά. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2016- 17 και πέτυχε το πρώτο γκολ κόντρα στην Ουράλ, τον Δεκέμβρη του 2016.
Μαζί μας ο Τσαλόφ κατέκτησε το Σούπερ Καπ του 2018, το Κύπελλο Ρωσίας το 2023 και τρεις φορές τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τη σεζόν 2018-19 ήταν ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης σε γκολ κι ασίστ (15+7).
Συνολικά με την ΤΣΣΚΑ ο επιθετικός σκόραρε 89 φορές, με 46 ασίστ σε 263 παιχνίδια.
Το 2017 αναδείχθηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στη Ρωσίας, ενώ βρέθηκε τρεις φορές στη λίστα με τους 33 κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος, κατακτώντας δύο φορές το βραβείο (2019, 2023).
Φέντορ, σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη αλλά όχι αντίο».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.