«Οι Ηγέτες της Μεταπολίτευσης: Κωνσταντίνος Καραμανλής» αυτή την Κυριακή 21 Ιουλίου με ΤΟ ΒΗΜΑ
Αυτή την Κυριακή, 21 Ιουλίου, «Tο Βήμα» παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι Ηγέτες της Μεταπολίτευσης», μια έκδοση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Αυτή την Κυριακή, 21 Ιουλίου, «Tο Βήμα» παρουσιάζει το πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι Ηγέτες της Μεταπολίτευσης», μια έκδοση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
«Η συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα περνούσε ίσως απαρατήρητη, αν η προσωπικότητα αυτή δεν δέσποζε με την ιστορική παρουσία και το έργο της στην πολιτική ζωή του τόπου κατά το δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα. Αυτό οφείλεται όχι μόνο στο αντικειμενικό γεγονός της διάρκειας της πρωθυπουργικής θητείας του, που υπερέβη τα δεκατρία χρόνια και είναι η μεγαλύτερη από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους, αλλά και στην αποτελεσματικότητα και την ποιότητα του κυβερνητικού έργου του. Ενός έργου που συνδέθηκε με κρίσιμες επιλογές για την πορεία του τόπου.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας