Καναδάς: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες μετά τη συντριβή ελικοπτέρου
Τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου παραμένουν για την ώρα άγνωστα
Ιδιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος και να τραυματιστούν οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, μετέδωσε χθες Τετάρτη το δίκτυο CTV News.
Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης κοντά στα διοικητικά όρια της επαρχίας Αλμπέρτα και τα αίτια παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.
«Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ομάδες έρευνας και διάσωσης που εντόπισαν το ελικόπτερο και τον πιλότο, ο οποίος δυστυχώς ήταν νεκρός», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας Τζέιμς Γκράντι.
Διευκρίνισε πως στο ελικόπτερο επέβαιναν άλλοι δύο άνθρωποι, οι οποίοι διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο και η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Το όνομα του πιλότου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι ήταν ιδιοκτήτης ράντσου.
- Ιλίσια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο συντηρητής που τραυματίστηκε σε ασανσέρ σούπερ μάρκετ
- Ανδρουλάκης: Χρέος μας να εργαστούμε για τα προβλήματα της κοινωνίας και να μειώσουμε τις ανισότητες
- Στο Παρά Πέντε: Η συνάντηση της παρέας 20 χρόνια μετά, η βιντεοκλήση του Γιώργου Καπουτζίδη και η συγκίνηση της «Θεοπούλας»
- NBA: Τρομάζουν οι Σπερς, «καθάρισαν» τους Θάντερ και έφτασαν τις 8 σερί νίκες (130-110, vids)
- Το 65% των παιδιών που ξεκινούν σήμερα το δημοτικό θα εργαστεί σε επαγγέλματα που δεν έχουν καν επινοηθεί
- Χριστούγεννα: Γιατί τα μουσικά θέματα των γιορτών είναι πιο δημοφιλή από ποτέ
- Τρομερό επίτευγμα: Ο Παγώνης αναδείχτηκε κορυφαίος Ευρωπαίος τενίστας στην ηλικία του
- Τα εδέσματα των Χριστουγέννων βλάπτουν την υγεία του σκύλου σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 24.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/stephan-widua-ef5IgSRyFjo-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442