Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χαλκίδα: «Μου είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να μας πιάσει κανείς» - Τα πρώτα λόγια της διευθύντριας της ΔΟΥ

Χαλκίδα: «Μου είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να μας πιάσει κανείς» – Τα πρώτα λόγια της διευθύντριας της ΔΟΥ

Αστυνομικός των Εσωτερικών περιγράφει τα πρώτα λόγια της προϊσταμένης αφού έχουν βρει τον φάκελο του επιχειρηματία με τις 10.000 ευρώ

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη δράση του κυκλώματος των εφοριακών στη Χαλκίδα που εκβίαζε επιχειρηματίες αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Στη διευθύντρια της ΔΟΥ Χαλκίδας αποδίδεται αρχηγικός ρόλος από την Αστυνομία και η 50χρονη είναι μία από τις δύο υπαλλήλους της εφορίας που προφυλακίστηκαν ενώ οι άλλοι πέντε συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η μαρτυρία αστυνομικού

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η μαρτυρία μίας αστυνομικού, που συμμετείχε στη σύλληψη της προϊσταμένης στην εφορία της Χαλκίδας, καθώς αποκαλύπτει τα πρώτα της λόγια.

Σύμφωνα με το Star, πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, και ήταν στην ομάδα που προχώρησε στη σύλληψη της προϊσταμένης το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Έχουν βρει τον φάκελο του επιχειρηματία με τις 10.000 ευρώ και περιγράφει τα πρώτα λόγια της προϊσταμένης.

Τα 10.000 ευρώ

«Κατά την παραμονή της (σ.σ. η προϊσταμένη) στην Υπηρεσία μας και εξεταζόμενη προφορικά μας ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ που πήρε σήμερα από τον επιχειρηματία το οποίο βρέθηκε εντός φακέλου στο γραφείο της ήταν για την ίδια προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες που αφορούσαν την επιχείρησή του. Επίσης ανέφερε ότι την προηγούμενη Παρασκευή 17.05.2024  έλαβε ξανά 10.000 ευρώ από τον ίδιο επιχειρηματία και το ποσό το μοιράστηκαν η Β.Ε. (67χρονη εφοριακός) που πήρε 5.000 ευρώ μαζί με τον Μ.Σ. (εφοριακό) που πήρε 3.000 ευρώ και τον Τ.Δ. που πήρε 2.000 ευρώ, χωρίς να λάβει η ίδια κάτι».

Η αστυνομικός περιέγραψε επίσης πως η προϊσταμένη αποκάλυψε στις αρχές ότι για χρόνια υπάλληλοι λάμβαναν παράνομα χρηματικά ποσά και όταν την προσέγγισαν οι δύο γυναίκες, η 67χρονη και η διεκπεραιώτρια, της είπαν ότι δεν θα μπορούσε να τους πιάσει κανείς.

Τελικά τους πέρασαν χειροπέδες βάζοντας τέλος στο πάρτι που γινόταν στη συγκεκριμένη εφορία.

inSports

Ελ Κααμπί: «Στον Ολυμπιακό εισέπραξα αγάπη και σεβασμό και έγινα μέρος ενός θρυλικού επιτεύγματος»

Ο Μαροκινός «killer» του Ολυμπιακού μίλησε σε media στην χώρα του για την ιστορική χρονιά στους Πειραιώτες με την κατάκτηση του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024