Με ένα post στα social media η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν και την οικογένειά του για τον θάνατο του πατέρα του προπονητή του Παναθηναϊκού.
Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε μία αν μη τι άλλο όμορφη κίνηση, στηρίζοντας τον Τούρκο τεχνικό των πράσινων σε μία δύσκολο στιγμή
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στη σχετική της ανάρτηση:
«Ο Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Ατμάν και στην οικογένειά του για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.