Ισορροπία στους τελικούς της Α1 μπάσκετ γυναικών, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 68-65 του Παναθηναϊκού στην παράταση (60-60 κ.δ.), φέρνοντας έτσι τη σειρά στο 1-1.
Οι Πράσινες έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρότι ο Ολυμπιακός έλεγχε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Έτσι το ματς πήγε στην παράταση, όπου οι γηπεδούχες κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ και το προβάδισμα να αλλάζει αρκετές φορές χέρια. Από τα μέσα της περιόδου όμως ο Ολυμπιακός βρήκε τις απαραίτητες λύσεις στην επίθεση και μπόρεσε να προηγηθεί με 18-12, ενώ έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτό όντας στο +5 χάρη στο 20-15.
Στη δεύτερη περίοδο οι Ερυθρόλευκες βρήκαν ρυθμό επιθετικά και με πρωταγωνίστριες τις Τόμπιν και Γουίλιαμς μπόρεσε να στείλουν τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφια επίπεδα με το 29-19 στο 14′. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να μειώσει την απόστασή του από το σκορ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τον Ολυμπιακό να είναι στο +3 (33-30).
Ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγάλη ενέργεια στην τρίτη περίοδο και με ένα ξέσπασμα βρέθηκε ξανά σε διψήφια διαφορά, αυτή τη φορά στο +11 χάρη στο 45-34 στο 25′. Oι Πράσινες έβγαλαν αντίδραση άμεσα με ένα 6-0, μειώνοντας σε 45-40, όμως οι Ερυθρόλευκες έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο 52-44 τρέχοντας ένα επιμέρους 7-4 μέχρι το τέλος του.
Ο Παναθηναϊκός έκανε την αντεπίθεσή του στο τελευταίο δεκάλεπτο, καταφέρνοντας αρχικά να πλησιάσει και στη συνέχεια να οδηγήσει το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο. Στην παράταση, οι Πράσινες ήταν πιο εύστοχες και έτσι πήραν τη νίκη με το τελικό 68-65, κάνοντας έτσι το 1-1 στη σειρά.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 30-33, 44-52, 60-60, 68-65 (παρ.)
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.