Στην απόφαση του Ράφαελ Ναδάλ να αποσυρθεί από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο αναφέρθηκε ο θείος του Ισπανού τενίστα και προπονητής του επί σειρά ετών, Τόνι.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ανιψιός του συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σερβίς, γεγονός δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο επίπεδο που θέλει, γι’ αυτό και αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρώτο χωμάτινο Masters της φετινής σεζόν.
Ο Ράφαελ Ναδάλ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός.
«Από τη στιγμή που δεν μπορεί να παίξει στο Μόντε Κάρλο αυτό σημαίνει ότι δεν έχει αναρρώσει ακόμα κι αυτό γιατί συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο σερβίς, διαφορετικά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στην προπόνηση. Με το Roland Garros να πλησιάζει νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Εκεί είτε πας 100% έτοιμος, είτε καλύτερα να μην συμμετάσχεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνι Ναδάλ και πρόσθεσε:
«Δεν ξέρω τι θα κάνει σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη. Δεν είμαι στο τενιστικό περιβάλλον του εδώ και χρόνια. Όταν συναντιόμαστε απλά τον ρωτάω πως είναι και όχι για τα μελλοντικά σχέδιά του. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει στο Roland Garros. Πριν λίγες μέρες τον είδα και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά κι εγώ του απάντησα το όπως πάντα ότι “ας μην παραπονιόμαστε, μας πήγε πολύ καλά μέχρι εδώ”, γιατί μην ξεχνάτε ότι πιστεύαμε ότι η καριέρα του θα τελείωνε το 2011 ή το 2012».
Για το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι και τη πιθανή συμμετοχή του Ναδάλ, είπε: «Αν καταφέρει και συνέλθει και είναι καλά στο 100% νομίζω ότι θα μπορούσε να κερδίσει ένα μετάλλιο στο Παρίσι. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορεί να τον αποκλείσεις από τα φαβορί».
«Φαβορί για το Νο.1 ο Σίνερ»
Στη συνέχεια ο Τόνι Ναδάλ αναφέρθηκε στη νέα γενιά του παγκοσμίου τένις και έκανε ειδική αναφορά στους Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ.
«Σαφώς η νέα τάξη πραγμάτων έφτασε. Τόσο ο Αλκαράθ, όσο και ο Σίνερ είναι πολύ δύσκολοι παίκτες για να τους κερδίσεις. Ο Αλκαράθ μου φαίνεται λίγο καλύτερος από τον Σίνερ και το κύριο φαβορί για να φτάσει στο Νο1. Θα είναι μια πολύ καλή κόντρα μεταξύ τους για τα επόμενα χρόνια. Έχουν και οι δύο ταλέντο και υπομονή γιατί διαφορετικά δεν θα είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρό θέμα, καθώς οκτώ παίκτες και τρία μέλη από το επιτελείο της ομάδας διαγνώστηκαν με γρίπη Α, με τους πράσινους να ζητούν αναβολή για το ματς με το Μαρούσι.
Η πλατφόρμα OnlyFans που έγινε παγκοσμίως γνωστή για το ερωτικό της περιεχόμενο μπαίνει δυναμικά στον χώρο του αθλητισμού, χορηγώντας όλο και περισσότερους επαγγελματίες τενίστες και τενίστριες.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί παρουσιάζεται ως φαβορί για το αρχικό σχήμα απέναντι στο Μάλι (10μμ) με τους Μαροκινούς να ποντάρουν πάνω του – Το τρομερό βίντεο από την τελευταία προπόνηση