Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται ότι απέκρυψε ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά την περίοδο 2014-15, δηλαδή κατά την πρώτη θητεία του στον πάγκο της «βασίλισσας».
Με την εισαγγελία να ζητά την πενταετή φυλάκιση λόγω των φορολογικών του παραβάσεων. Για την ακρίβεια ζητείται η επιβολής φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννιά μηνών για τον Ιταλό τεχνικό.
Ο Αντσελότι έχει παραδεχθεί ότι οι τότε οικονομικοί του σύμβουλοι τον οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις. Η απόκρυψη εσόδων από τα δικαιώματα εικόνας αποδεικνύεται σύνηθες φαινόμενο στο ισπανικό ποδόσφαιρο και ο Αντσελότι είχε βγει… καθαρός ως τώρα από άλλη έρευνα της οικονομικής αστυνομίας και των φορολογικών αρχών.
Αλλά τώρα φαίνεται πως δεν τη γλίτωσε. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος προπονητής κατηγορείται ότι δεν δήλωσε 386.000 ευρώ το 2014 και 675.000 το 2015. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε δηλώσει κανονικά τα χρήματα που έλαβε από τη Ρεάλ Μαδρίτης τόσο το 2014, όσο και το 2015, αλλά το πρόβλημα είναι στα χρήματα που έλαβε από τα δικαιώματα της εικόνας του, τα οποία φέρεται να μην τα δήλωσε ποτέ στο ισπανικό κράτος.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.