Μίνα Αρναούτη: «Αν ζούσες θα ήταν αλλιώς»
Οκτώ χρόνια μετά την απώλεια του λαϊκού τραγουδιστή.
Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που o Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η Μίνα Αρναούτη, που ήταν η μία από τις δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή, που τραυματίστηκαν, έκανε ένα post με αφορμή τη σημερινή μέρα.
Το φαινόμενο Παντελής Παντελίδης που κατέκτησε το ελληνικό κοινό μπορεί να μη βρίσκεται πια μαζί μας, ωστόσο εξακολουθεί να ζει στις καρδιές των θαυμαστών, των φίλων και των συνεργατών του.
Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς
Η τραγουδίστρια ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη και έγραψε: «Αν ζούσες θα ήταν όλα αλλιώς. Δεν θα άφηνες κανέναν να με πειράξει, θα ήσουν εκεί… Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, είναι τόσα πολλά που θα σε θυμάμαι για πάντα. Λείπεις… σε θέλαμε όλοι μαζί μας».

Η συγκινητική ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη
- Έρευνα: Το 33% των ανθρώπων δεν ξέρει πώς μοιάζει ένα υγιεινό γεύμα
- Συννεφιασμένος καιρός με ομίχλη στα ηπειρωτικά – Έως 19 βαθμούς η θερμοκρασία
- Κηρύγματα από άμβωνος κατά των «απατεώνων» ώστε να αντιληφθούν τον κίνδυνο οι ηλικιωμένοι
- Γιατί τελειώνει ο μισθός στις 20 του μηνός
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Λιγότερα από 30.000 ευρώ δήλωσε ένας στους τρεις
- Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Το θρυλικό σπίτι του Home Alone ανακαινίζεται με στυλ 90s
- Μπαρντελά: Τελικά θαυμάζει ή απορρίπτει τον Ντόναλντ Τραμπ;
- The playbook: Οι ερωτήσεις που «σπάνε» τον πάγο στο πρώτο ραντεβού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 17.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)























































![Ελέφαντας ή αγέλη ελεφάντων σκότωσε 4 άτομα στην Ινδία – Το ένα θύμα ήθελε να βγάλει σέλφι [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/richard-jacobs-8oenpCXktqQ-unsplash-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442