Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παντελής Παντελίδης: Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

Παντελής Παντελίδης: Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον θάνατό του

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 18 Φεβρουαρίου 2016, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.  

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια θυμήθηκε ευτράπελα που συνέβησαν στα «Καλημερούδια» που παρουσίασε με τον Κώστα Μαρτάκη και παραδέχτηκε πώς το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να διαχειριστεί ήταν ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, για τον οποίο έμαθε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

«Όσοι έρχονταν μας έλεγαν ότι περνούσαν ωραία. Ακόμα και στο κομμάτι των συνεντεύξεων που εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος. Το έβλεπα σαν μια κανονική ρεαλιστική κουβέντα. Με ενδιέφερε να ακούσω αυτά που λένε. Μου έχει τύχει να δίνω συνεντεύξεις και ο δημοσιογράφος να κοιτάει το κινητό του, να φεύγει. Προσπαθούσα να φέρω τα πράγματα που ο άλλος να νιώσει άνετα και άμα θέλει να πει δύο πράγματα παραπάνω», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Είχαν γίνει διάφορα ευτράπελα και αστεία τότε. Έχω φάει την πιο επική τούμπα με το πατίνι και πώς δεν είχα ανοίξει το κεφάλι μου στα αλήθεια. Είχαμε το δύσκολο με το τροχαίο του Παντελή και δεν ξέραμε τι και πώς να κάνουμε. Είχαμε έναν Κώστα Μαρτάκη που ήταν μαζί την προηγούμενη και έκαναν πρόβες και ήμασταν τελείως απροετοίμαστοι για όλο αυτό και έπρεπε να το χειριστούμε. Δεν είχαμε μέσα στο πλατό δημοσιογράφους, είχαμε όμως συνδεθεί όταν μπορούσαμε πια να ανακοινώσουμε την είδηση. Το ξέραμε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο πιο πριν. Στον Μαρτάκη το είπα εκτός αέρα και όταν πια μπορούσαμε το είπαμε στον αέρα. Ο Κώστας είχε φύγει από το πλατό, δεν μπορούσε το παιδί και ήμασταν όλοι πολύ σοκαρισμένοι».

Δείτε το απόσπασμα

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στις 18 Φεβρουαρίου 2016, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.

«Στις 9:20 προσεκομίσθη νεκρός. Προ ολίγου ανεγνωρίσθη από πρώτου βαθμού συγγενή, ότι πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη. Ακολουθεί νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η είδηση του θανάτου του «πάγωσε» το πανελλήνιο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και σκορπίζοντας θλίψη στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Πάνω στο απόγειο της καριέρας του, έχοντας δημιουργήσει έναν μύθο και με τα τραγούδια του να «μιλούν» στην καρδιά και την ψυχή αυτών που τον θαύμαζαν «έφυγε», αφήνοντας φτωχότερο το ελληνικό τραγούδι.

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής ετοιμαζόταν για μια σειρά εμφανίσεων στο νυχτερινό κέντρο «TEATRO» με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη. Η πρεμιέρα θα γινόταν στις 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο λίγες μόλις ώρες πριν έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Όλα συνέβησαν στις 8:10 το πρωί της Πέμπτης (18/2) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού. Το Ι.Χ που οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του, ανετράπη και προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.  Αμέσως κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι πυροσβέστες έκαναν περίπου μία ώρα να τον απεγκλωβίσουν από το όχημα, καθώς έπρεπε να κάνουν χειρουργικές κινήσεις για να τεμαχίσουν τις λαμαρίνες του τζιπ, αφήνοντας άθικτο το σώμα του τραγουδιστή, αλλά και των δύο νεαρών κοριτσιών, της 30χρονης Μίνας Αρναούτη και της 20χρονης Φρόσως Κυριάκου, που βρίσκονταν μαζί του και σώθηκαν από θαύμα.

Στο τελευταίο «αντίο» χιλιάδες κόσμου έδωσε το «παρών». Η κηδεία του έγινε λαϊκό προσκύνημα, ενώ πολύς κόσμος επισκέφθηκε το σημείο του μοιραίου τροχαίου, αφήνοντας λουλούδια.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024