Κυψέλη: Διαρρήκτες ξέχασαν το περίστροφο στο συνεργείο που έκλεψαν
Άρπαξαν όσα χρήματα μπορούσαν από την ταμειακή μηχανή και το χρηματοκιβώτιο, αλλά ξέχασαν το όπλο τους, στοιχείο πολύτιμο για τις έρευνες των αστυνομικών
Διαρρήκτες μπούκαραν σε συνεργείο στην Κυψέλη πλήρως εξοπλισμένοι και… οπλισμένοι, προκειμένου να κάνουν την τέλεια ληστεία. Αλλά στην πράξη δεν τα κατάφεραν, αφού ξέχασαν πίσω το όπλο τους!
Πώς έδρασαν;
Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/02) όταν οι δράστες κατάφεραν να «χτυπήσουν» στο συγκεκριμένο συνεργείο που είχαν βάλει στο μάτι, παραβιάζοντας την πόρτα και εισβάλλοντας σε αυτό.
Άρπαξαν όσα χρήματα μπορούσαν από την ταμειακή μηχανή και το χρηματοκιβώτιο, αλλά ξέχασαν το όπλο
Προσδοκώντας να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν, αρχικά άδειασαν το ταμείο, από όπου πήραν όσα χρήματα υπήρχαν, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης το οποίο επίσης περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο χώρο του συνεργείου βρέθηκε ένα περίστροφο κρότου, χωρίς φυσίγγια, το οποίο όμως δεν ανήκει στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.
Πιθανότατα ανήκει του διαρρήκτες που φεύγοντας θυμήθηκαν να πάρουν τη «λεία» τους, αλλά όχι το περίστροφο που είχαν μαζί τους, το οποίο αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την εξιχνίαση της υπόθεσης.
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
- Πορτογαλία: Σώμα με σώμα εκλογική κούρσα για την προεδρία – Η ακροδεξιά έτοιμη να φτάσει στον δεύτερο γύρο
- «Κάποιοι νεαροί προπονητές είναι αλαζόνες» – Αιχμές από τον Κόντε για τον Αμορίμ
- Ο Bad Bunny τιμά την αιματοβαμμένη ιστορία της Χιλής, παρουσιάζοντας ένα μουσικό ύμνο ενάντια στο καθεστώς Πινοσέτ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442