«Ξεχωριστή» διάρρηξη στα Πετράλωνα – Οι δράστες έκαναν μπάνιο και ξυρίστηκαν
Απίστευτο θέαμα αντίκρισε ένας μουσικός όταν επέστρεψε στο σπίτι του.
Έγινε και αυτό! Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι, έκαναν μπάνιο και ξυρίστηκαν. Όπως περιέγραψε ένας νεαρός μουσικός, όταν επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα το βρήκε άνω-κάτω, καθώς είχε πέσει θύμα κακοποιών που είχαν εισβάλλει στην οικία του.
Το αρχικό σοκ βέβαια ήταν μεγάλο, αφού όλα τα συρτάρια ήταν αναποδογυρισμένα και τα ρούχα στο πάτωμα. Στη συνέχεια, κάνοντας μερικά βήματα, είδε πως οι διαρρήκτες είχαν μείνει για ώρα μέσα, καθώς είχαν ξυριστεί και είχαν κάνει και μπάνιο. Φυσικά άφησαν τα πάντα εκεί για να τα βρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Οι ληστές δεν καθάρισαν τα πειστήρια.
«Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;», έγραψε στο TikTok. Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα social media, οι διαρρήκτες μεταξύ άλλων πήραν κάποιες συσκευές που χρησιμοποιεί στη μουσική του, αξίας εκατοντάδων ευρώ.
- Τι είπε ο Μίλαν Τόμιτς για τον Ερυθρό Αστέρα, τις μεταγραφές και τον Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Συνελήφθη στην Πάτρα ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο
- Δήμος Λαρισαίων: Εκτός αστικού ιστού το Τελωνείο
- Πέθανε ο Τόνι Γουίλσον, o άνθρωπος πίσω από το hit «You Sexy Thing»
- “Εσύ έχεις Σήμα στην επιχείρησή σου;”
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που πετούσε αντικείμενα από τον 6ο όροφο – Σε φιλικό περιβάλλον μεταφέρεται το παιδί
- Δήμος Σερρών: Αποκομιδή κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων από υδροστόμια σε οκτώ τοπικές κοινότητες
- ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ: Πανελλαδική απεργία για το αιματηρό επεισόδιο στον Κεραμεικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442