Φλώρινα: Συγκλονίζει ο πατέρας του Έλληνα σκιέρ που σκοτώθηκε στη Βουλγαρία από χιονοστιβάδα
«Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των 5 ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό έγινε κατολίσθηση» λέει ο χαροκαμένος γονιός
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Φλώρινας η είδηση ότι ένα δικό τους παιδί, ο Κωνσταντίνος Μόμτσης, ήταν ο Έλληνας που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία.
Ο 36χρονος ήταν λάτρης της ορειβασίας και των χειμερινών σπορ και ταξίδευε συνέχεια σε διάφορες περιοχές της χώρας μας και του εξωτερικού, όπως έκανε πρόσφατα και με τρεις φίλους του στη γειτονική Βουλγαρία, στο Μπόροβιτς, όπου άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα (12/2).
«Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα.
Ο πατέρας του μίλησε στο STAR και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο γιος μου αγαπούσε εκ γενετής τα βουνά. Έφευγε σε Γαλλία, Ελλάδα, ήταν ταλαντούχος, με διπλώματα. Ο Κωνσταντίνος ήταν ήρεμο παιδί. Το βάρος των 5 ατόμων σε εκείνο το σημείο ήταν πολύ μεγάλο, για αυτό έγινε κατολίσθηση».

«Το είχε στο αίμα του»
«Όλες οι φωτογραφίες του ήταν στα βουνά. Το είχε στο αίμα του, έφυγε στη φύση, αυτό ήταν το πεπρωμένο του. Μόνο μία φορά του είχα πει να προσέχει; Αλλά ακούει η νεολαία; Ήταν παιδί που είχε ανησυχίες, εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας, όπως και όλη η οικογένεια», τόνισε η θεία του, μιλώντας στο STAR.
Κατά πληροφορίες που μετέδιδαν βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης μες στην ημέρα, το συμβάν έλαβε χώρα στο σημείο «Markudjik 3». Η Υπηρεσία Ορεινής Διάσωσης ειδοποιήθηκε γύρω στις 14:13, σύμφωνα με μέλος της ελληνικής παρέας που χτυπήθηκε από τη χιονοστιβάδα.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442