Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Τέλος» από τον ΟΦΗ ο Μελ

«Τέλος» από τον ΟΦΗ ο Μελ

Ο ΟΦΗ έλυσε την συνεργασία του με τον Πέπε Μελ, με τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρεί από τους Κρητικούς δύο μήνες μετά την πρόσληψή του

Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0 ο ΟΦΗ έλυσε τη συνεργασία του με τον Πεπε Μελ, ο οποίος αποχώρησε από τον σύλλογο έπειτα από σχεδόν δύο μήνες παρουσίας στον πάγκο των Κρητικών.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την ομάδα του Ηρακλείου στις 14 Δεκεμβρίου του 2023, έκατσε στον πάγκο σε 12 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Ο 60χρονος, που διαδέχθηκε τον Βάλντας Νταμπράουσκας, μίλησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσάνδρου κι αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους τη δεδομένη χρονική στιγμή για το καλό της ομάδας.

Εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ για την επισημοποίηση του διαζυγίου των δύο πλευρών και άμεσα περιμένουμε να δούμε ποιος θα καθίσει στον πάγκο την επόμενη Δευτέρα (19/2) απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Στη 10η θέση ο ΟΦΗ

Η επιλογή του Πέπε Μελ δεν δικαίωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να έχει τρεις συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ, Κηφισιά και Ολυμπιακό, οι οποίες την έριξαν στην 10η θέση της βαθμολογίας με 20 πόντους.

Ήττες που έχουν δημιουργήσει μεγάλο βαθμολογικό πρόβλημα στους Κρητικούς, που καλούνται να ανακάμψουν και να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με τον Πανσερραϊκό.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024