Ο Μπρούνο Γκιμαράες μπορεί να υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο νέο συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ, καθώς είναι βασική επιλογή του Εντι Χάου για τη μεσαία γραμμή και ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται σίγουρη για την απόκτηση του το καλοκαίρι.
Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας συναντήθηκε με τον Βραζιλιάνο άσο και συμφώνησαν στην επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το καλοκαίρι του 2026, για δύο επιπλέον χρόνια.
Τι λένε στη Γαλλία
Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τη Λιόν και από τότε έχει 69 συμμετοχές και δέκα γκολ με τη φανέλα της ομάδας της βόρειας Αγγλίας.
Σύμφωνα όμως με ΜΜΕ του Παρισιού η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του και το καλοκαίρι θα πληρώσει την ρήτρα εξαγοράς, που είναι στα 120 εκατ. ευρώ (!), για να πάρει τα δικαιώματα του, έχοντας συμφωνήσει μαζί του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα επίσημα του γηπέδου κατά τη διάρκεια του Αλ Νασρ – Αλ Χιλάλ με VIP φίλους της πρώτης να βρίσκονται περικυκλωμένοι από αντιπάλους με κοντάρια στα χέρια!
Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος Αμερικανός μπασκετμπολίστας Τζέισον Κόλινς, μετά από μάχη με τον καρκίνο. Έγινε γνωστός ως ο πρώτος παίκτης του NBA που δήλωσε ομοφυλόφιλος.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.
Θύμα μιας ωραίας φάρσας έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, όπου οι διοργανωτές του Italian Open τον… έπεισαν πως έσπασε ένα αρχαίο κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας!