Έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Τζέριαν Γκραντ που αγωνίστηκε για 38 λεπτά και μέτρησε 24 πόντους, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νικήσει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ.
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ για το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως οι Πράσινοι έδειξαν ότι είναι ομάδα και ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες της αναμέτρησης.
Οι δηλώσεις του Τζέριαν Γκραντ:
«Δεν αισθάνομαι καθόλου κουρασμένος και κάνω απλώς ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα στον δρόμο, με δύο ματς στην Ισπανία και ήρθαμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, όμως τα καταφέραμε και κάναμε τη δουλειά μας.
Δείξαμε ότι ως ομάδα έχουμε βάθος και ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες. Έχουμε σπουδαίους και έμπειρους παίκτες που έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις και ξέρουμε πώς να ανταπεξέλθουμε.
Ο δικός μου ρόλος είναι κάτι που απολαμβάνω. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και σε κάποιο θα χρειαστεί να σκοράρω, σε άλλο απλώς να πασάρω και στο κάποιο άλλο να παίξω άμυνα στον καλύτερο παίκτη των αντιπάλων.
Κάθε εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να κερδίσουμε είτε από την επίθεση και χρειαζόμαστε σκορ είτε από την άμυνα και αυτό είναι που καταφέρνει ο προπονητής».
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.