Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα με Βιλντόζα στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακόμη ένα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα ο Λούκα Βιλντόζα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αναμέτρηση του τριφυλλιού κόντρα στο Περιστέρι, αφού πρώτα είχε προλάβει να αγωνιστεί για 4:51, έχοντας 2 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο.

Έτσι ο Αργεντίνος άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας (8/1), προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Εκτός παραμένουν τόσο ο Κώστας Σλούκας λόγω ενοχλήσεων, αλλά και ο Λευτέρης Μαντζούκας ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Όλα αυτά ενώ ακολουθεί ακόμη μια διαβολβδομάδα στη Euroleague με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει Αναντολού Εφές (9/1) και Μονακό (11/1).

Οι δηλώσεις Αταμάν

Στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι το παιχνίδι με το Περιστέρι ήταν έναν από τα πιο δύσκολα που έχει δώσει φέτος ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι το Περιστέρι είναι καλή ομάδα, η τρίτη πιο δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. (Ο δεύτερος λόγος) είναι η πολύ σκληρή, διπλή αγωνιστική που δώσαμε στην EuroLeague και τα ταξίδια. Φτάσαμε στην Αθήνα στις 7 το πρωί του Σαββάτου (6/1), καθώς ταξιδεύαμε όλο το βράδυ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοια παιχνίδια, για αυτό νομίζω ότι ήμασταν soft στο ξεκίνημα και δεν καταβάλαμε την κατάλληλη προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος καταλάβαμε ότι δεν προσπαθήσουμε και δεν είμαστε επιθετικοί, θα χάσουμε. Προς το τέλος της τρίτης περιόδου ο Χρήστος (Σερέλης) μου είπε να δοκιμάσουμε τον Μωραΐτη για να αυξήσουμε την πίεση και ήταν πολύ καλή απόφαση. Ο Μωραΐτης είχε περισσότερη ενέργεια, καθώς δεν ταξίδεψε μαζί μας στη διαβολοβδομάδα. Με τη δική του προσπάθεια και επιθετικότητα αλλάξαμε το μομέντουμ. Από εκείνο το σημείο όλη η ομάδα άρχισε να παίζει επιθετικά. Ο Γκραντ έκανε ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι.

Επιθετικά κάναμε καλό ματς, όπως δείχνει η στατιστική. Ήταν μια σημαντική εγχώρια νίκη για εμάς. Θέλω ακόμα να συμπληρώσω ότι θα δείξω τα λάθη μας στους παίκτες μου, γιατί για τρεις περιόδους κάναμε πολλά λάθη. Ελπίζω ότι η ελληνική επιτροπή διαιτησίας θα δει και θα αναλύσει το επίπεδο της σημερινής διαιτησίας, να δουν εάν ήταν καλοί ή όχι. Για μένα είναι ώρα να γίνει αυτή η αξιολόγιση», ανέφερε αρχικά.

Για το παιχνίδι με την Εφές

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με την Εφές, ανέφερε: «Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι για την Τρίτη. Η κούραση δεν θα είναι δικαιολογία για εμάς γιατί και η Εφές έπαιξε ματς με τέσσερις παρατάσεις στην EuroLeague, τώρα παίζουν εκτός έδρας στο τουρκικό πρωτάθλημα και μετά θα έρθουν εδώ στο ΟΑΚΑ για ένα ακόμα εκτός έδρας ματς. Έχουν και αυτοί σοβαρούς τραυματισμούς, όπως και εμείς, αλλά αυτή τη στιγμή, όλοι οι παίκτες μας θα είναι έτοιμοι για τη διαβολοβδομάδα, όχι μόνο για το ματς με την Εφές. Περιμένω το ΟΑΚΑ να είναι κάτι παραπάνω από sold-out, όπως ήταν στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, γιατί αυτό προσφέρει πολλά στην ομάδα. Όταν οι παίκτες είναι κουρασμένοι, σωματικά ή πνευματικά, η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ τους δίνει ενέργεια. Ακόμα και σήμερα συνέβη αυτό», είπε αναλυτικά ο κόουτς Αταμάν.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024