Εκτός δράσης γι΄ άγνωστο χρονικό διάστημα τέθηκε ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζοάο Κανσέλο, λόγω του τραυματισμού που «κληρονόμησε» στο γόνατο στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα (2-1) επί της Λας Πάλμας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος την Παρασκευή (5/01).
Ο 29χρονος ξεκίνησε βασικός στο χθεσινοβραδινό (4/01) ματς, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά από 11 λεπτά.
Αναλυτικά η αναφορά στο πρόβλημα του Κανσέλο
«Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή έδειξαν ότι ο Ζοάο Κανσέλο έχει υποστεί διάταση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο» αναφέρει η ενημέρωση των «μπλαουγκράνα» και προσθέτει:
«Δεν είναι διαθέσιμος για τα επόμενα ματς και η αποθεραπεία του θα καθορίσει την επιστροφή του.»
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
«Ερυθρόλευκο» ρεσιτάλ από τις γυναίκες του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη, συνέτριψαν με 19-3 τη Ντουναουϊβάρος και ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους στον Α΄ όμιλο του Champions League στην 1η θέση!
Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.