Θεσσαλονίκη: Νεκρός βρέθηκε 62χρονος δίπλα σε στάση λεωφορείου στη Μενεμένη
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να ήταν άστεγος
Νεκρός δίπλα σε στάση λεωφορείου βρέθηκε την Κυριακή ένας 62χρονος άνδρας στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Μενεμένη.
Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν στις 13.30 για την ύπαρξη ενός άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του επί της οδού Μοναστηρίου, κοντά στο ύψος των ΚΤΕΛ Μακεδονία.
Πιθανόν να ήταν άστεγος
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι αρχές εξετάζετουν το ενδεχόμενο να επρόκειτο για άστεγο, ενώ ο θάνατος του 62χρονου ήταν αιφνίδιος σύμφωνα με την αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο θάνατος μιας ιδεολογίας: Μπορεί ο Τσαβισμός να επιβιώσει μετά την απαγωγή του Μαδούρο;
- Ex Machina: Πόσο «επιστημονική φαντασία» είναι σήμερα η ταινία του 2014;
- Μπορούμε να «τεστάρουμε» τη μακροζωία σε 10 δευτερόλεπτα;
- Η Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τον «μοναδικό» ρόλο που ήθελε και τελικά πήρε η φίλη της, Έμα Στόουν
- Πούτιν, Σι και Τραμπ χωρίζουν τον κόσμο στα τρία
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur και ο παράγοντας ανταγωνισμός στο πιάτο μας – Φτηνό κρέας, πικρή επίγευση
- Μπεν Χότζες: «Δεν πρόκειται να δούμε μια στρατιωτική εισβολή στη Γροιλανδία»
- Το ηλεκτρονικό εμπόριο έσπασε ρεκόρ στις ΗΠΑ – Τι ψώνισαν οι Αμερικάνοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)




















































![Φορτηγό με συνθήματα για το Ιράν χτύπησε φιλομοναρχικούς διαδηλωτές στο Λος Άντζελες [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/photo-collage.png-14-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442