Πολυθεματική εκδήλωση του Δήμου Ιλίου για την ανάδειξη κοινωνικών θεμάτων
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη συνέργεια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Ιλίου, με το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας Ιλίου.
Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει πολυθεματική εκδήλωση «Street Events» για την ευαισθητοποίηση και ανάδειξη κοινωνικών ζητημάτων όπως, η διαφορετικότητα, η συμπερίληψη, η ενδοσχολική βία και η βία κατά των γυναικών το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, στην πλατεία «Ηρώων Πολυτεχνείου» (έναντι Δημαρχείου), από ώρα 17:00 έως 21:00.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται με τη συνέργεια της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου, με το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας Ιλίου, τη Διεύθυνση Πολιτισμού και το Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας του Δήμου Ιλίου, στο πλαίσιο της δράσης «Δράσεις για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας, την Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και την Παροχή Υπηρεσιών Ανοιχτής Ειδικής Φροντίδας στον Δήμο Ιλίου, τα Διαδημοτικά Δίκτυα με την ευγενική υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ιλίου.
Ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος εδώ και καιρό έχει προάγει τα κοινωνικά ζητήματα ως άμεσης προτεραιότητας στο Δήμο του. Μάλιστα στο παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ο ίδιος ασχοληθεί με το θέμα της νεανικής παραβατικότητας με συνεχείς συναντήσεις με οικογένειες και νέους.
Πολιτιστικά δρώμενα και διαδραστικά παιχνίδια
Η πολυθεματική γιορτή περιλαμβάνει πολιτιστικά δρώμενα από τους ωφελούμενους του έργου και φορείς του Δήμου, δραδραστικά παιχνίδια, θέατρο, μαθήματα skateboard και ζωντανή μουσική.
Το «Δίκτυο Κοινωνικής Καινοτομίας του Δήμου Ιλίου» αποτελεί δράση που εντάσσεται στην Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση της Δυτικής Αθήνας 2014 – 2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442