Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καιρικές συνθήκες στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Οι καιρικές συνθήκες στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Τα προγνωστικά στοιχεία meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Mε ιδανικές καιρικές συνθήκες θα διεξαχθεί ο 40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στην πρωτεύουσα αναμένουμε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου αραιές νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 14 και 21 βαθμών Κελσίου και θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής και ασθενείς νοτιοδυτικοί στα τελικά στάδια.

Μοναδικό αρνητικό στοιχεία θα είναι η ελαφρώς αυξημένη σχετική υγρασία.

Στην εικόνα παρουσιάζεται η διαδρομή σύμφωνα με τη διοργανώτρια αρχή (https://www.athensauthenticmarathon.gr/) καθώς και οι καιρικές συνθήκες που αναμένονται κατά μήκος αυτής, σε ενδεικτικές χρονικές στιγμές.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Για τη διεξαγωγή του μαραθωνίου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενώ θα υπάρξουν τροποποιήσεις δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ. Έως τις 20:00 της Κυριακής, στη γραμμή 6 του τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα», ο τερματικός σταθμός θα είναι η στάση «ΦΙΞ», για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων δρόμου.

Την ίδια στιγμή, προσωρινές τροποποιήσεις δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ θα ισχύσουν, μεταξύ 05:00 – 21:00 την Κυριακή, σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Την Κυριακή λόγω της διεξαγωγής του 40ού Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, τα δρομολόγια στις Γραμμές 2 & 3 του Μετρό θα ξεκινήσουν εκτάκτως στις 5 το πρωί, μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη έναρξη κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι στη Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» τα δρομολόγια ξεκινούν στις 5 το πρωί.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Κυριακής, θα δρομολογηθούν, εφόσον χρειαστεί, ενισχυτικά δρομολόγια και στις 3 Γραμμές του Μετρό, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024