Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Εκδικάζεται σήμερα η αίτηση διαζυγίου
Δεν είναι γνωστό αν ο Μάνος Δασκαλάκης θα δώσει το παρών.
Εκδικάζεται σήμερα, Παρασκευή (20/10), στην Πάτρα, η αίτηση αγωγής διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και κατηγορουμένης για τον θάνατο των τριών παιδιών τους, Ρούλας Πισπιρίγκου.
Στην αγωγή ο Μάνος Δασκαλάκης εξηγεί όρους διαζυγίου.
Είναι άγνωστο αν ο ίδιος επιλέξει να δώσει το «παρών» ή θα εκπροσωπηθεί διά του δικηγόρου του, Δημήτρη Καράμπελα. Στην αγωγή ο Μάνος Δασκαλάκης εξηγεί αναλυτικά τους όρους υπό τους οποίους που επιθυμεί να λυθεί ο γάμος του, ενώ αναφέρεται και στο βαρύτατο κατηγορητήριο εναντίον της.
Σήμερα η δίκη Πισπιρίγκου
Σήμερα, εξάλλου, συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η δίκη της Πισπιρίγκου, η οποία και φθάνει στο τέλος της. Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων μαρτύρων, θα αγορεύσουν οι δικηγόροι, ο εισαγγελέας και θα εκδοθεί η απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η δεύτερη δίκη για τους θανάτους των παιδιών της, Ιριδας και Μαλένας.
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442