Σίσσυ Χρηστίδου: Στην Επίδαυρο για τον Οιδίποδα Τύραννο
Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.
Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο ΜΕGA, η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο.
Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκούραστη, αφού επέλεξε να ταξιδέψει πολύ αυτό το καλοκαίρι τόσο με τους δύο γιους της, όσο και με τους φίλους θέλησε να δει μια παράσταση εκτός Αθηνών. Ανανεωμένη και αρκετά αδυνατισμένη επέλεξε να φορέσει ένα κομψό ασπρόμαυρο floral φόρεμα σε midi μήκος. Το ταίριαξε με μαύρη κομψή τσάντα και μαύρα πέδιλα.

Η παράσταση χειροκροτήθηκε έντονα από το κοινό
Στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Σίμος Κακάλας συμμετέχουν επίσης οι Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιώργος Αμούτζας, Χρήστος Μαλάκης, Πανάγος Ιωακείμ.
Μετά τις ανοιχτές πρόβες στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές, και πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και την πρεμιέρα στο Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη, η παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» από τα Θεατρικά Δρώμενα ΙΑΣΜΟΣ συνεχίζει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα, κάνοντας μέσα στον Αύγουστο στάσεις στην Επίδαυρο (στις 25 και 26 Αυγούστου), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.
Στο τέλος της παράστασης η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στα παρασκήνια όπου έδωσε συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές και συνομίλησε μαζί τους.
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442